søndag 18. mars 2012

Buldrevideo fra steinalderen. Finn en feil.

Her er en dansk video som oppsummerer det som kalles høydepunktene fra Nordisk mesterskap i buldring i Køben sist helg. Jeg sveivet gjennom den først nå, og stusser over at den utelukkende er opptatt av mennenes konkurranse. Det er såvidt en kvinnelig finalist i bakgrunnen på en av bulderne. Tiltross for at vi skriver 2012.

8 kommentarer:

  1. Filmen er lavet af Christian som selv deltog i NM, og ikke udtryk for en officiel video fra arrangørernes side. Da flere klasser skulle klatre samtidig og det foregik forskellige steder i hallen var det vel ikke muligt at filme det hele. At Christian så har været mest interesseret i at se mændenes konkurrence (hvor han selv deltog) er vel naturligt og helt forståeligt ;)

    SvarSlett
  2. Det er ikke bare damene som mangler i denne videoen. Så vidt jeg fikk med meg var det en tett kamp i toppen mellom svenske Erik Grandelius og finske Anthony Gullsten.
    I videoen så jeg ikke svensken en eneste gang.

    Min konklusjon er derfor at videoen har lite med høydepunktene å gjøre...

    Nordisk mesterskap i buldring - en tribute til Anthony Gullsten, hadde vært en mer passende tittel...

    H.Wang

    SvarSlett
  3. ... der er jo ikke angivet noget om hensigt eler lignende fra Stonemonkey's side - men vi kunne jo ha' gjort det mere klart hvad det egentlig drejede sig om - og dette er altså ikke en officiel stonemonkey-mening, men et indlæg fra en af vore 'læsere' ... fin side ellers Geir !
    Thomas / Stonemonkey

    SvarSlett
  4. Ble kanskje litt sleivete dette fra min side. Videoen er forsåvidt fint filmet, og all ære til de som bruker tid på å dele slikt med oss. På samme måte som Stonemonkey gjorde en bra jobb. Det var bare litt morsomt å pirke borti dette, men så er vi nordmenn litt ekstra stolte over superkvinnene våre om dagen også da.

    SvarSlett
  5. Hep !
    ... det er fint med opmærksomhed på sådanne ting ;-)
    Og som I norske ved, så har I måske mere opmærksmhed på dette - tænk bare på kvoteordning i virksomhedsbestyrelser som har skabt en del polymik i Danmark ;-)
    Spøj til side - det er super at I kigger lidt på vores side (og den bliver snart ansigtsløftet !) og jeg kan kun sige at vi kigger en del mod nord - og tak for det !
    Th / Stonemonkey
    Th / Stonemonkey

    SvarSlett
  6. I kan se både dame og herre finalerne her:
    http://www.dr.dk/Sporten/Oevrig_sport/2012/03/16/102327.htm

    SvarSlett
  7. Jeg har fuld forståelse for de negative bemærkninger mht. jeg ikke har filmet kvindernes finale, og det er skam gjort bevidst, da jeg ikke kunne nå begge dele + det faktum at Youtube på daværende tidspunkt ikke gav mig lov til at oploade mere en 15 min film. Sidst skal det dog siges, at filmen er lavet på kort tid, da den skulle ud hurtigst muligt, men jeg tager, som altid al kritik til mig, og glæder mig over opmærksomheden! ;)

    SvarSlett
  8. Takk for en fin video av mennene. Jeg håper du tar kommentaren med humor. Takk for at du lagde den. Forstår utfordringen.

    SvarSlett