torsdag 4. september 2014

Ti juniorer til Buldre-EM i helga

Tre jenter og syv gutter stiller i Buldre-EM for juniorer i Arco som starter lørdag morgen med kvalifisering og finaler søndag, Det er bare seks finaleplasser og ingen semifinale
Her er hele deltakerlista. 

Det blir spennende å se om noen av deltakerne kan komme til en finale.
Gutter junior er den klart største norske klassen med fire deltakere. Her har vel Thilo Schröter det beste utgangspunktet fra det siste årets konkurranser, samt en fersk bestigning av Mooiste Meisi, grad 8B(og kanskje 8B+) i Rocklands for et par uker siden. De andre deltakerne er Jakob Heber Norum, Endre Sandø Evensen og Rolf-Martin Bjørngaard.

Ellers stiller Lisa-Marie Kvandahl, Jens Kristian Hagaseth Aasmundsen og Leo Ketil Bøe i den yngste klassen, og det blir spennende å se om noen av de kan nå opp mot en finale. Her overrasket det svenske stortalentet Ymer Alber i sist internasjonale konkurranse, og det er ikke sikkert nivåforskjellen er uoverstigelig.

Martine Limstrand og Sunniva Eik Haave og Kristoffer Klev stiller i mellomklassen, hvor konkurransen virkelig drar seg til. Her møter de blant annet Hannes Puman fra Sverige, som er en av favorittene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar