onsdag 10. september 2014

Sterkt. Martin Mobråten går sin andre 8B+ bulder på en uke

Martin har gått den supervanskelige og kjente ruta The Never ending story i Magic Woods i Sveits, bare dager etter at han gikk sittestarten på bulderen Riverbed. Begge disse er gradert 8B+, en grad under en håndfull norske buldrere har gått (Alltid litt diskusjoner om graderingen osv gjør at jeg ikke helt tar sjansen på å lage liste)

Her er en video fra Youtube fra en annen sterking som går ruta: 

7 kommentarer:

 1. 8B+ er vel bare gått av Midtbø (Blood Redemption) , Mjelle (Heritage) og Mobråten (The Never Ending Story, Riverbed og Golden Shadow)? Noen som er glemt da?

  SvarSlett
 2. Har ikke wang gått noe grisehardt i 8B+ sjiktet på kraftwerk for en del år tilbake?

  SvarSlett
 3. Den på Kraftwerk er vel 8B.

  SvarSlett
 4. Hva betyr "Begge disse er gradert 8B+, en grad under en håndfull norske buldrere har gått"? Den setningen gir ingen mening.

  SvarSlett
 5. Takk for tilbakemelding på antall 8B+ bestigere. Når det gjelder språkpirkeren her, så er den fullt forståelig selv om den ikke vinner noen språkpris. Den sier at det er færre enn fem som har klatret graden 8B+ i Norge. Det er alltid verdifullt med innspill, men det er jo verd å vurdere hvor man velger å være konstruktiv.

  SvarSlett
 6. Sorry, var ikke ment som pirk, jeg forsto faktisk ikke hva setningen betød, da jeg tolket det som noe i retning av at 8B+ er en grad mindre enn det som en håndfull norske klatrere har gått. Min feil altså, men ble fintet ut av uttrykket "under en håndfull", som du nok har rett i at ikke blir nominert til noen språkpris med det første.

  SvarSlett
 7. Mindre enn en håndfull mao.

  SvarSlett