tirsdag 18. oktober 2011

Magnus får massiv medieoppmerksomhet

TV-programmet om Magnus Midtbø har skapt en oppmerksomhet rundt sportsklatring og en norsk klatrer som vi sjelden har sett før.

Bare de rene fysiske faktaene om seks enfingerpullups osv ser ut til å ha gjort mange oppmerksomme på vår supermann.
Her svarer Magnus på spørsmål fra seerne på nettsiden til NRK.no

I tillegg til en halvtime i beste sendetid på tv har også Aftenposten en helside på Magnus, og VG har en større nettsak med video.

Tidligere i år lagde også Dagens Næringsliv en større sak på Magnus til sine treningssider og med en video på nettsidene.

Og for dere som har sett videoen og lurt på hvorfor han har et svart bånd på armen. Vel, VM-finalen gikk to dager dagen etter terroren på Utøya og i regjeringskvartalet.
Og for de som lurer på om søsteren Hannah, som ble intervjuet i programmet, er noe særlig god til å klatre: Hun har bronsje i Buldre-VM, vunnet en konkurranse i den europeiske ungdomscupen, og er den som har gått flest harde ruter av norske kvinner. Født sånn eller blitt sånn?

4 kommentarer:

 1. "Og for dere som har sett videoen og lurt på hvorfor han har et svart bånd på armen. Vel, VM-finalen gikk to dager etter terroren på Utøya. "

  -Dagen etter faktisk. 23. juli.

  SvarSlett
 2. Takk for rettelsen, har fått den på plass. De gikk i ett med jobbing den forferdelige helgen da vi begynte å forstå hvem som var døde og hvem som var skadet i lokalsamfunnet. Så streamen med VM-finalen var et lite pustehull i alt det forferdelige.

  SvarSlett
 3. Fullt forståelig.

  SvarSlett
 4. Artig at Midtbø ikke husker om han pincha eller kripa på fyrstikkeska:
  http://olsendriver.blogspot.com/2011/10/wtf-men-magnus-da.html

  Tindegruppist 2001

  SvarSlett