søndag 2. oktober 2011

Jøss, 2000 besøk på bloggen sist uke

Takk for interessen hos alle dere som leser bloggen. Denne uka var det rekord med hele 2000 besøk fra søndag til lørdag, ikke minst fordi endel svenske klatrere havnet her med nyheten om at boltene på Electric avenue var tatt bort. Det bidro også til at det for første gang kom nesten 7000 besøk i september. Siden de fleste er innom flere ganger, så var det samlede antall personer over 2000 i hele måneden.

Det er jo nesten mange til å være en liten hobbyblogg på et lite nisjeområde. Men man skal være ydmyk for alle lesere, så hvis det er noen som har noen ønsker til litt mer generelle saker så kan jeg se hva jeg finner. Det er bare å komme med innspill i kommentarfeltet. Av erfaring er det vel en litt mer tørkepreget sesong vi går inn i snart, når været ikke helt åpner for de største prestasjonene her hjemme ihvertfall. Men bare ta hensyn til at jeg er en overarbeidet mann med tre litt hypre barn, så altfor mye morro kan jeg ikke love.

4 kommentarer:

 1. Det är ju en underbar, och mycket informativ blogg du skriver. fortsätt bara med det koncept! Personligen är jag inte intresserad av tävlingsresultat och annat som hör till det. men det kan jag ju själv gallra! Men mer om utomhusklättring!

  SvarSlett
 2. Kjempebra blogg som jeg sjekker nesten hver dag.

  Anonym Astmatiker

  SvarSlett
 3. Flott blogg!

  Styrken din er at du er kjapt ute med oppdateringer når det skjer noe. F.eks når jeg i helga var på jakt etter resultater fra WC. Det var her jeg fant det først. Liker også at du favner om et bredt spekter av klatreaktiviteter. Fortsett med det!

  SvarSlett
 4. Den helt klarte beste (klatre)nyhetsformidlingen i Norge. Stå på videre!

  SvarSlett