lørdag 22. oktober 2011

Magnus Midtbø og Maria Davies Sandbu vant NM

Som forventet ble det Magnus og Maria som vant NM i senior i Bergen.

Her er resultatlisten fra Bergen klatreklubb, som både streamet finalen og var raskt ute med resultatene.

Landslagstrener Stian Christophersen tok sølv i herreklassen foran Johan Henry Nilssen, og Jakob Heber Norum fikk den samme plassen som i Junior-VM: 4. Det ser ut til at avstanden mellom andre og fjerdeplass var liten, mens det var et godt stykke ned til de neste.
I kvinneklassen gikk sølvet til Anine Eriksen fra Oslo/Follo. Hun har ikke vært så aktiv i konkurranser det siste året, men har klatret hardt ute med blant annet grad 9- med Gammel jomfru på Hauktjern i august en lignende rute ifjor, samt kileklatring på grad 8-. Sunniva Hammerås, tok tredjeplassen. Hun tok sølv da hun deltok i en norgescup i våres, og har også markert seg som uteklatrer med en sterk bestigning av Materialtretthet (grad 9/9-) i mai og enda en rute grad 9- i sommer.

Ut fra resultatlisten var disse tre  i en egen klasse.

Jeg lagde en forhåndsgjennomgang av konkurransen og endel av deltakerne i går kveld (mens jeg lot som jeg så på Idol med barna). Foreløpig stemmer den på vinnerne, og som sagt var det ganske åpent på de neste plassene i både kvinne- og herreklassen. Men morsomt at landslagstreneren banka de fleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar